Tips til hvordan man kan spare penger når man skal planlegge et bryllup

spare penger når man skal planlegge et bryllup
spare penger når man skal planlegge et bryllup

Tips til hvordan man kan spare penger når man skal planlegge et bryllup : Selv om man ikke selv har planlagt et bryllup, har nok de fleste fått med seg at det er alt annet enn en billig fest å planlegge. Det er mange ting som må bestilles eller leies og selv om man har lagt opp til et budsjett på forhånd er det nok i de fleste tilfeller vanligere at budsjettet sprenges enn omvendt. Det finnes derimot en rekke områder hvor man kan spare penger dersom man ønsker å holde kostnadene litt nede og her får man noen tips til hvor man raskt kan spare en del kroner.

Valg av lokale

Lokalet for hvor man ønsker å arrangere bryllupsfesten kan variere ganske mye i pris, basert på hvilket lokale det er snakk om. Det er mange steder som er svært ettertraktet som bryllupslokale, hvor også prisen man må betale for å leie stedet er høyere enn hva de fleste ønsker å betale. Dersom man ikke er altfor kresen på hvilket lokale man ønsker å leie kan man derfor spare en hel del penger på å leie noe som er mindre og ikke har en altfor lang venteliste. Det aller rimeligste alternativet er selvsagt å arrangere noe hjemme hos seg selv, dersom man har mulighet til det, eller å leie et lokale av noen man kjenner godt eller er i familie med.

Spar penger på antrekket

Blant de større kostnadspostene i budsjettet finner man vanligvis brudekjolen. Man kan finne brudekjoler som koster mange tusen kroner og spesielt om man har sett seg ut en designerkjole. Her kan man derfor spare relativt mye penger på å kjøpe en rimeligere brudekjole og det finnes flere nettbutikker som tilbyr kjoler til en billigere pris enn hva det koster å kjøpe en kjole hos en brudesalong. I tillegg til dette kan man også i dag finne flere steder som driver med utleie av brudekjoler, slik at man ikke behøver å kjøpe en brudekjole for å bruke den én gang, men kan heller leie den for den dagen hvor man faktisk trenger den. Enda et valg er å kjøpe en brukt kjole, og her trenger det heller ikke nødvendigvis å være en klassisk brudekjole for at man skal kunne fine en som passende kjole til bryllup. Det finnes en rekke nettsteder som selger brukte kjoler, eller man kan forhøre seg med venner og familie om noen har en eldre brudekjole som man kan bruke eller eventuelt sy om dersom man kunne tenkt seg det.

Vær kritisk når det kommer til antall gjester

Selv om det er utrolig hyggelig å invitere alle venner og bekjente vil dette samtidig raskt kunne få prislappen til å øke betraktelig. Dette gjelder da de som skal inviteres til selve bryllupsfesten, ettersom dette vil inkludere både ekstra mat og drikke til et større antall gjester. En idé kan derfor være å invitere et større antall gjester til bryllupet, men å bare invitere nærmeste vennekrets og familie til selve bryllupsfesten etter seremonien.

 

 

 

 

 

Tips til hvordan man kan spare penger når man skal planlegge et bryllup

 

1 COMMENT

  1. FILAGRA get an instant solution to challenge sexual disorders like erectile dysfunction (ED) in men. Its onset time and effectivity are gigantic making it a desirable sildenafil

Comments are closed.